+359 888544709
Endless Slope Sofia

Безкрайната писта е ефективен, безопасен и удобен начин за деца и възрастни да научат или да подобрят своите умения за каране на ски или сноуборд. А е и също толкова забавна. Затова може да я използвате пълноценно, независимо дали никога не сте стъпвали на сняг или бихте искали да направите някои корекции по техниката си.

Безкрайната писта ви позволява да оптимизирате процеса на обучение, докато се наслаждавате на постоянно спускане, без да разчитате на лифтове и да чакате на опашки. Въпреки че не може да замени истинското планинско усещане, тя предоставя възможност за същия практически опит. И най-хубавото е, че можете да го правите целогодишно.

Баланс, сила и контрол се научават от практиката и опита. Редовните тренировки усъвършенстват уменията ви и укрепват мускулите. Пистата дава възможност да научите или усъвършенствате вашата карвинг техника, закантване, управление, натиск и баланс на ските или сноуборда. Това позволява на скиори и сноубордисти да направят много подобна (ако не и превъзхождаща) мускулна тренировка, докато изграждат уменията, необходими, за да се наслаждават и свободно да се движат по снега.

Безкрайната писта за ски и сноуборд CARVE се намира на ул. Коста Лулчев 52. в София, България. Всеки е добре дошъл да ни посети за посещение или безплатна консултация.


nadpis CARVE fasada 1
Carve_panorama
Carve_opening_2
Carve_shorties
CARVE_bar

Загрузка...